​​​​​​




Sted 
Restaurant NOLI

Østergade 1 A,

​7430 Ikast



Pris
Kun 50,- kr. pr. deltager, som betales ved tilmelding
+ drikkevarer (betales på stedet):
Øl: 35,-  kr. / Sodavand: 30,- kr. / Vin: 250,- kr. pr. flaske


Tilmelding

via tilmeldingsblanket på denne hjemmeside.
Tilmeldingen er bindende og foregår efter "først til mølle" princippet.

Sidste frist:

Onsdag den 7. november 2018
Obs fristen er blevet forlænget med 1 dag










​​
Læs & print invitationen her


 

 


 


 
 

Velkommen til Kreds Midtvest

- Lokalafdeling for Herning, Holstebro, Ikast-Brande, Lemvig, Ringkøbing-Skjern og Struer kommuner under Landsforeningen Autisme


Hovedret:

1. Forloren hare, vildtsovs, kartofler,
    tyttebær, agurkesalat.

2. Smørdampet unghanebryst,
​    pamasancrem, kartofler, tyttebær,
    agurkesalat


Dessert:
1. Is
2. Pannacotta


​Begge med flg. tilbehør: Chokoladesovs, karamelsovs, jordbær og/eller hindbær (der vil være små skåle at tage af)

Menu.

Der vil være mulighed for en kort, vejledende samtale (10 min.) med  Berith Reinholt Høstrup, Professionsbachelor i ernæring og sundhed i et andet lokale - husk tilmelding til dette.


Forudbestilling af menu:
Ved tilmeldingen, skal I forholde jer til hvilken menu, I ønsker hver især – man må gerne i familien vælge forskelligt.

Det er kun muligt at vælge mellem de 2 hovedretter og 2 desserter, som står på menukortet. 



Praktisk info:

  • Der er vand uden is på bordene.
  • Alle retter serveres i skåle og fade på bordene.
  • Hver familie sidder sammen som gruppe.
  • Når vi kender antallet af tilmeldte, vil vi indrette lokalet således, at det bliver så autismevenligt som muligt. Ligeledes vil vi gerne forsøge at placere alle, i forhold til det, I ønsker.
  • Ønsker I som familie at få et billede af lokalet, så kan dette klares.
  • Man er velkommen til at medbringe eget bestik og service.her.

Autismevenligt restaurantbesøg - Ikast 
Kredsforeningen MidtVest inviterer denne gang til besøg på  Restaurant NOLI i Ikast. 

Onsdag den 14. november 2018 Kl. 18.00 -21.00    

 

Program

18.00 – 18.15

Ankomst - man bliver fulgt til bords.
18.15 – 18.45
Berith Reinholt Høstrup præsenterer nogle af de udfordringer som madens konsistens kan give personer med autisme pga. sanseforstyrrelser.
Oplægget tage udgangspunkt i forskellige konsistenser, hvorefter I i praksis kan smage mange forskellige tilberedninger af en gulerod.
Hvert bord får små skåle ind på bordet med smagsprøver af gulerødder i forskellige udgaver:  Revne gulerødder både fint og groft, gulerodsstave, gulerodsskiver, kogte gulerødder, bagte gulerødder, små delikate stegte gulerødder og gulerodsmos. 
18.45 – 20.00
Hovedret
20.00 – 20.30
Dessert
18.45 – 20.30 
Er der mulighed for en kort, vejledende og individuel samtale (10 minutter) med Berith, - samtalen vil foregå i et andet, tilstødende lokale.
Ønsker man en samtale, skal dette skrives på ved tilmeldingen.
20.30 – 21.00
Afslutning v/ formand Søren Dalgaard og arrangementsansvarlig Lise Lotte Bjerge (bestyrelsesmedlem).
TAK for i aften